Skip to main content
Mireille Vrijsen-Wever
 

Hi, ik ben Mireille!


Ik ben opgegroeid in een warm ondernemersgezin. Als kind was ik al sociaal, nieuwsgierig en altijd geïnteresseerd in het helpen van anderen. Door niet goed te weten in waar mijn toekomst zou liggen heb ik na mijn middelbare school gekozen voor de HBO-studie Bedrijfskunde. De eerste jaren na mijn studie heb ik mijn vader in zijn bedrijf ondersteund tijdens de bouwcrisis. Ik heb hier veel mogen leren over mijzelf en het reilen en zeilen binnen een familiebedrijf.

Ik ben een mensen-mens. Ik ga met mensen om zoals ik zelf ook het liefst behandeld wil worden. Met respect voor de persoonlijkheid en eigen waarde maar wel met een dosis humor. Door mijn drang nieuwe dingen te leren ben ik overgestapt en heb ik de afgelopen jaren bij verschillende bedrijven gewerkt in diverse functies. Daar heb ik mijzelf verder kunnen ontwikkelen, ben getrouwd met mijn man en ben moeder geworden van 3 prachtige kindjes.

In deze tijd heb ik ook ontdekt wat echt belangrijk voor mij is in het leven, namelijk: anderen ondersteunen, het beste in jezelf en de ander omhooghalen, geprikkeld worden en geluk in leven en liefde.

In mijn werk als HR-Businesspartner & Casemanager bij Aandacht probeer ik altijd te kijken naar de mogelijkheden, waar zit te potentie en hoe kunnen we die benutten, dat vind ik een te gekke uitdaging. Wanneer ik ergens enthousiast over ben dan ga ik ervoor en doe ik dit vol overtuiging en met het vermogen om mensen samen te brengen en hen te verbinden. Heel graag wil ik je ontmoeten om te sparren en te bekijken hoe we het beste uit jou en je organisatie kunnen halen.

× Contact? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday